fokus på kunden og passagererne

check  Står inde for k​valiteten

check  Mere end 90 års erfaring

check  Både små og store kørsler

check  3. Generation

VIP

Skal du bruge en VIP-bus? Hos Herfølge Turistfart har vi stor ekspertise med transport af grupper. Vi startede for 90 år siden, mere præcist i 1929, og i dag drives virksomheden af tredje generation, som består af søskendeparret Heidi N. Larsen og Heino N. Larsen.​

Vi påtager os både små og store opgaver, og det sker altid med kunden og passagererne i fokus. Både private og erhverv kan leje en bus med chauffør, og vi kører for kunder i blandt andet Herfølge, Køge, Næstved, Ringsted og København samt andre steder i landet. 

Præcis timing, høj kvalitet og god service i vores VIP-bus

​​Vi kender vores ansvar, når vi taler kørsel med VIP-bus. Vores timing er præcis, kvaliteten af produktet er gennemarbejdet. Man kan absolut mærke, at bustransporten, den eventuelle bespisning og de øvrige aftaler udføres med et højt serviceniveau, ligesom programmet bliver fulgt til punkt og prikke.

De kunder, der vælger os, skal sidde med oplevelsen af, at vi ikke kun udførte opgaven til fulde, men også med stil. ​Personbefordring sker med busser fra vores flotte vognpark.

Kvalitet og service er omdrejningspunktet i vores virksomhed. Derfor udvikler vi løbende vores produkter. Samtidig har vi har fokus på både klima og miljø.

​​Vi kan tilbyde transport såsom:

  • Turistkørsel
  • Erhvervskørsel
  • Foreningskørsel
  • Udflugter og sightseeing
  • Anden kørsel med VIP-bus.

Få et uforpligtende tilbud på jeres bustransport​

Kontakt os gerne for at få mere at vide, og vi hjælper gerne med at sammensætte et program. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 56 27 40 89 for at aftale det videre forløb. Eller du kan skrive til e-mail info@herfoelge-turistfart.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Herfølge Turistfart

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Hvordan hørte du om os?
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland.

​Se vores ledige stillinger her.

Kontakt os​

Herfølge Turistfart A/S

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 27 40 89
​E-mail: info@herfoelge-turistfart.dk