Om Herfølge Tursitfart

Herfølge Turistfart a/s blev grundlagt i 1929 af William Nielsen, han drev Herfølge Lillebil sammen med sin kone Tove Nielsen.

Dengang talte forretningen 3 lillebiler senere kommer der busser til, der 2 generation overtager forretningen – datter og svigersøn, Eli og Benny N. Larsen, står derefter for den daglige drift, og datteren har et stor ønske om lilla busser, som senere skal vise sig, at blive et stærk brand i indland såvel som i udlandet.​

Glade kunder siden 1929

Kørsel for private og erhverv

Familieejet i 3 generationer

​I dag er det 3 generation, som ejer og driver Herfølge Turistfart a/s, søskendeparret Heidi og Heino N. Larsen står i front, de har undervejs moderniseret, så vi i dag lever op til vores kunder krav, miljø samt bæredygtighed.​

Det er også søskendeparret, der undervejs skaber et nyt navn, nemlig; Copenhagen Coach, en tilpasning, der er gearet særligt til udlandet og med stor succes.

​I dag kører vi alt; erhvervslivet, foreningslivet, skoler, private, incoming, VIP samt de helt store konferencer – som vores motto altid har sagt: VI HAR BUSSEN TIL ALLE FORMÅL.

Velkommen til en særlig vognmandsforretning!​​

Kont​akt Herfølge Turistfart

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Hvordan hørte du om os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland. 

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@herfoelge-turistfart.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Herfølge Turistfart A/S

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning