Om os​

check  Står inde for k​valiteten

check  Mere end 90 års erfaring

check  Både små og store kørsler

check  3. Generation

Om os

Herfølge Turistfart a/s blev grundlagt i 1929 af William Nielsen, han drev Herfølge Lillebil sammen med sin kone Tove Nielsen.

Dengang talte forretningen 3 lillebiler senere kommer der busser til, der 2 generation overtager forretningen – datter og svigersøn, Eli og Benny N. Larsen, står derefter for den daglige drift, og datteren har et stor ønske om lilla busser, som senere skal vise sig, at blive et stærk brand i indland såvel som i udlandet.

​I dag er det 3 generation, som ejer og driver Herfølge Turistfart a/s, søskendeparret Heidi og Heino N. Larsen står i front, de har undervejs moderniseret, så vi i dag lever op til vores kunder krav, miljø samt bæredygtighed.​

Det er også søskendeparret, der undervejs skaber et nyt navn, nemlig; Copenhagen Coach, en tilpasning, der er gearet særligt til udlandet og med stor succes.

​I dag kører vi alt; erhvervslivet, foreningslivet, skoler, private, incoming, VIP samt de helt store konferencer – som vores motto altid har sagt: VI HAR BUSSEN TIL ALLE FORMÅL.

Velkommen til en særlig vognmandsforretning !​​

Kontakt Herfølge Turistfart

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Hvordan hørte du om os?
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland.

​Se vores ledige stillinger her.

Kontakt os​

Herfølge Turistfart A/S

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 27 40 89
​E-mail: info@herfoelge-turistfart.dk