Leje af minibus med chauffør​

Overvejer du leje af minibus til et arrangement? Lej minibus med chauffør hos Herfølge Turistfart, hvis du ønsker kvalitet, service og flotte minibusser. Vi startede tilbage i 1929, og i dag drives turistbusselskabet af tredje generation, som består af søskendeparret Heidi N. Larsen og Heino N. Larsen.​​

Glade kunder siden 1929

Kørsel for private og erhverv

Familieejet i 3 generationer

Herfølge Turistfart tager gerne både små og store transportopgaver for private, erhverv, foreninger og institutioner. Vi kører for kunder i blandt andet Herfølge, Næstved, Køge, Ringsted og København samt alle andre steder i landet.

Lej minibus til dit næste arrangement

​Vi har 90 års erfaring med alle former for bustransport, og vi har altid lagt vægt på timing, kvalitet og service. Vores målsætning er, at de kunder, som vælger os, skal sidde med oplevelsen af et vellykket arrangement.

Lej minibus til alt fra familieudflugten til firmaturen. Vi kan også hente dine samarbejdspartnere i lufthavnen. Eller vi kan køre medlemmerne i jeres forening til et arrangement.

Vi kan tilbyde minibustransport i forbindelse med:

Høj kvalitet og god service er omdrejningspunktet i alt vores arbejde. 

Derfor udvikler vi konstant vores produkter, og vi har naturligvis fokus på både klima og miljø.​

​​

Kontakt os i dag for at få et tilbud på leje af minibus

Lej minibus hos os, og vi kommer gerne med råd og vejledning, hvis du skal sammensætte et program. Har du spørgsmål som "hvad koster det at leje en minibus?", så kontakt os og lad os herefter sende et uforpligtende tilbud på leje af minibus.

Du kan ringe på telefon 56 27 40 89. Du kan også skrive til e-mail info@herfoelge-turistfart.dk. Derefter aftaler vi nærmere.​​

Kont​akt Herfølge Turistfart

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Hvordan hørte du om os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland. 

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@herfoelge-turistfart.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Herfølge Turistfart A/S

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning