Leje af bus med chauffør
​til private og erhverv

Overvejer du leje af bus med chauffør? Hos Herfølge Turistfart har vi stor erfaring med busudlejning. Lej en bus med chauffør til dit næste arrangement. Vi tilbyder busleje for private og erhverv i hele landet, herunder blandt andet i Herfølge, Køge, Ringsted, Næstved og København.​

Glade kunder siden 1929

Kørsel for private og erhverv

Familieejet i 3 generationer

​90 års erfaring med busudlejning og personbefordring

​Vi tilbyder leje af bus med chauffør til alle former for buskørsel. Det kan være alt fra en udflugt til at hente en erhvervsdelegation i lufthavnen. Vi udfører gerne både små og store opgaver. 

Vi har en flot vognpark, og vi lægger altid vægt på kvalitet og service i vores busudlejning. Samtidig har vi en løbende udvikling af vores produkter, hvor vi har fokus på alt fra service til miljø

Firmaet startede i 1929, og det drives af tredje generation, som består af søskendeparret Heidi N. Larsen og Heino N. Larsen.

 

Vi har med andre ord 90 års erfaring med personbefordring og buskørsel, hvorfor du trygt kan benytte os, når du ønsker at leje en bus med chauffør.​

Hvad koster det at leje
​en bus med chauffør?

​Lej en bus med chauffør til en konkurrencedygtig pris. Vores priser for leje af bus med chauffør afhænger dels af bussens størrelse og dels af kørslens omfang. Mange udflugter foregår helt eller delvist uden for normal arbejdstid, men vi har altid konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et
​uforpligtende tilbud på busleje

​Du er meget velkommen til at få en snak om vores turistbusselskab og om, hvad vi tilbyder inden for busleje. Vi kommer gerne med gode råd, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 56 27 40 89 for at få meget mere at vide, eller du kan skrive til e-mail info@herfoelge-turistfart.dk.

Kont​akt Herfølge Turistfart

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Hvordan hørte du om os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland. 

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@herfoelge-turistfart.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Herfølge Turistfart A/S

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning