Kom på tur med
Herfølge Turistfart!

Glade kunder siden 1929

Kørsel for private og erhverv

Familieejet i 3 generationer

Vi tilbyder komfortabel og pålidelig transport

Er du ved at arrangere en tur, hvor du skal bestille en rummelig bus med plads til mange til turen frem og tilbage? Hos Herfølge Turistfart tilbyder vi leje af bus til kørsel i både ind- og udland. Vi har busser i forskellige størrelser og med forskellige udstyrspakker, så der er helt sikkert også en bus, der passer perfekt til din tur.

Med vores busleje er du sikker på, at turen forløber sig forsvarligt, komfortabelt og pålideligt. Rejser du og resten af dit selskab afsted fra f.eks. Herfølge, Køge, Næstved eller Ringsted, så kan vi nemt komme ud og tage os af jeres transport. Vi hjælper dog gerne med rejser for kunder overalt i Danmark. Vi har stor erfaring med at varetage både store og små transportopgaver med samme seriøsitet og garanti for højt kvalitets- og serviceniveau i hele landet. 

Tredje generation ved Herfølge Turistfart

Siden 1929 har Herfølge Turistfart taget sig af forskellige opgaver med transport, turisme og oplevelser. Det er næsten 100 år som busselskab til busrejser og -ture i hele landet. 

I dag drives Herfølge Turistfart af den tredje generation i streg hos familien N. Larsen, da søskendeparret Heidi og Heino sammen står i spidsen og tager hånd om dine rejser land og rige rundt.

​Uanset om du skal til på konference, til et sportsarrangement eller en koncert, på tur med din forening og om det er indenfor landets grænser eller udenfor, så tager vi os af jeres transport. I vores busser finder du lækre sæder, underholdning, aircondition, kaffemaskine og meget andet.

Kontakt os og få et
​tilbud på din bustur

Hvis du ønsker et godt tilbud på busleje til din tur på konference, skoleudflugt, sightseeing eller meget, meget andet, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller ringe til os på: 56 27 40 89

Hos Herfølge Turistfart tager vi os af alle former for transport, og vi sikrer dig en god tur, der følger dit tidsskema og tilbyder god komfort og en behagelig oplevelse – hele vejen.

Kont​akt Herfølge Turistfart

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Hvordan hørte du om os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland. 

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@herfoelge-turistfart.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Herfølge Turistfart A/S

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning