Erhvervskørsel

check  Står inde for k​valiteten

check  Mere end 90 års erfaring

check  Både små og store kørsler

check  3. Generation

Erhvervskørsel

Vi tilbyder transport til større og mindre grupper medarbejdere. Det kan være virksomhedskørsel, fagmesser, udflugter osv.​ Vi ved efter 50 år i branchen at erhvervskørsel kræver professionelle kræfter, såsom at vores vognpark skal være af meget høj standard, og det kan vi garantere at den er.

Ved større opgaver vil De desuden opleve andre af vores medarbejdere ude på opgaven, for at korrigere og organisere, det er en del af vores service.

​Vores chauffører er uniformeret, desuden kommer de løbende på kurser, -det være sig alt indenfor bedre køresikkerhed, bedre sprogkundskaber og service, så vi er opgraderet og hele tiden ligger i forreste række, når De som kunde skal vælge en vognmand, som skal varetage deres næste kørselsopgaver.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på busleje

​Du er meget velkommen til at få en snak om vores turistbusselskab og om, hvad vi tilbyder inden for busleje. Vi kommer gerne med gode råd, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 56 27 40 89 for at få meget mere at vide, eller du kan skrive til e-mail info@herfoelge-turistfart.dk.

Kontakt Herfølge Turistfart

Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Hvordan hørte du om os?
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed.

Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland.

​Se vores ledige stillinger her.

Kontakt os​

Herfølge Turistfart A/S

Færøvej 4, 4681 Herfølge

CVR: 78804513


Telefon: 56 27 40 89
​E-mail: info@herfoelge-turistfart.dk