Erhvervskørsel

Vi tilbyder transport til større og mindre grupper medarbejdere. Det kan være virksomhedskørsel, fagmesser, udflugter osv.​ Vi ved efter 50 år i branchen at erhvervskørsel kræver professionelle kræfter, såsom at vores vognpark skal være af meget høj standard, og det kan vi garantere at den er.​​

Glade kunder siden 1929

Kørsel for private og erhverv

Familieejet i 3 generationer

​Ved større opgaver vil De desuden opleve andre af vores medarbejdere ude på opgaven, for at korrigere og organisere, det er en del af vores service.

​Vores chauffører er uniformeret, desuden kommer de løbende på kurser, -det være sig alt indenfor bedre køresikkerhed, bedre sprogkundskaber og service, så vi er opgraderet og hele tiden ligger i forreste række, når De som kunde skal vælge en vognmand, som skal varetage deres næste kørselsopgaver.​

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på busleje

​Du er meget velkommen til at få en snak om vores turistbusselskab og om, hvad vi tilbyder inden for busleje. Vi kommer gerne med gode råd, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 56 27 40 89 for at få meget mere at vide, eller du kan skrive til e-mail info@herfoelge-turistfart.dk.

Kont​akt Herfølge Turistfart

​Har du spørgsmål til vores busser, ture eller kørsel, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Hvordan hørte du om os?
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Herfølge Turistfart A/S samt Copenhagen Coach er en familiedrevet virksomhed. Vi råder over 16 topmoderne turistbusser, som kører overalt i ind- og udland. 

Se vores ledige stillinger her.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@herfoelge-turistfart.dk.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

Herfølge Turistfart A/S

CVR​: 78804513

Færøvej 4, 4681 Herfølge​

Klik her for rutevejledning